top of page

CE ÎNSEAMNĂ IPC VENDING

IPC Vending reprezintă principalul brand al SC INDPRODCOM SRL, Deva, societate cu capital privat, cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul distribuției şi al serviciilor de vending.

Începută ca o afacere de familie în anul 1992, societatea a ajuns astăzi una dintre cele mai puternice firme de servicii vending, din România.

 

Echipa IPC Vending este reprezentată de peste 200 de de angajaţi care operează peste 3000 de automate de coffee&hot drinks și snacks&food, amplasate la cei peste 2000 de clienţi ai companiei. IPC Vending acoperă în prezent o zonă de distribuție de 15 judeţe.

 

Încă din anul 2002, IPC Vending, încheie parteneriate de succes cu brandurile profesionale de cafea precum Doncafe, Amigo (branduri ale companiei Strauss) și Jacobs (brand al JDE). Aceste parteneriate în zona serviciilor de vending coffee&hot drinks, cu cei mai mari producători de cafea din România, ne-au permis să îmbunătăţim permanent calitatea produselor oferite, pentru a obţine un standard înalt de satisfacţie pentru clienţii noştri.

 

În continuă dezvoltare, IPC Vending inaugurează în 2008 o nouă divizie - IPC Snacking. Această divizie va oferi o gamă variate de produse snacks&food, către clienții companiei.

Divizia IPC Snacking a continuat să se dezvolte, în 2014 urmând lansarea gamei de produse proprii de sandvișuri și patiserie, create special pentru automatele IPC Vending snacks&food.

 

Echipa IPC Vending are un management tânăr şi dinamic care îşi propune dezvoltarea continuă şi susţinută a business-ului actual, precum şi dezvoltarea unor proiecte noi în domeniu.

Despre noi: Inner_about
osim-oficiul-de-stat-pentru-inventii-si-imarci-sigla.jpg

IPC Vending este marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci din anul 2014

bottom of page