top of page

Soluții moderne de vending multibrand 

Un singur partener pentru servicii complete de vending

25 de ani de experință și parteneriate de încredere

Îmbinăm serviciile de distribuție 

coffee&hot drinks și snacks&food pentru o ofertă completă.

Indiferent de localizarea geografică a clientului, IPC Vending va realiza distribuția serviciilor și a produselor.

SECURITATE ȘI CALITATE

Prin automatele de vending se asigură o distribuție a produselor în condiții de temperatură controlată și rețete prestabilite programabile.

DISTRIBUȚIE ÎN 15 JUDEȚE

Indiferent de localizarea companiei dumneavoastră, IPC Vending, prin rețeaua de distribuție dezvoltată, vă oferă servicii de vending complete.

SERVICII DE CALITATE ȘI ASISTENȚĂ

De la realizarea unei oferte personalizate de produse și prețuri competitive, până la eficientizarea serviciilor de distribuție, echipa IPC Vending va fi alături de compania dumneavoastră. IPC Vending asigură asistență pe tot parcursul colaborării.

MOMENTE DE ENERGIE

Momentele de energie pentru creșterea productivității angajaților companiei tale sunt importante. Oferă la orice oră, posibilitatea de a se energiza pentru a fi eficienți pe tot parcursul programului de lucru.

ZONE DEDICATE RECREERII

Echipa ta va avea posibilitatea de a rămâne în incinta spațiului de recreere din companie, pentru a servi o cafea de calitate și o gustare savuroasă.

află mai multe

DISTRIBUȚIE MULTIBRAND

Parteneriatele cu cele mai importante branduri profesionale de cafea și snacks oferă angajaților companiei opțiuni potrivite gusturilor și preferințelor lor, indiferent de oră și locul de desfășurare a activității.

OFERTE PERSONALIZATE

Personalizăm oferta pentru a lărgi opțiunile pentru nevoile și dorințele angajaților dumneavoastră și eficientizăm aprovizionarea aparatelor în funcție de necesitățile specifice fiecărei companii.

PRODUSE CREATE PENTRU VENDING

Utilizăm rețete proprii pentru realizarea produselor gamei IPC Vending, de sandvișuri și patiserie. Rețetele pun accent pe calitate și gust, fiind create special pentru distribuția optimă a produselor prin intermediul automatelor de vending. 

 

Peste 25 de ani de experință și parteneriate de încredere

Îmbinăm serviciile de distribuție 

coffee&hot drinks și snacks&food pentru o ofertă completă de vending.

Compania ta are nevoie de servicii de vending?

Contactează acum echipa IPC Vending pentru a

afla mai multe detalii despre oferta noastră.

bottom of page