top of page
Aparate snacks&food IPC Vending
Varietate snacks-uri tradiționale

SNACKS&FOOD

IPC Vending este o companie full service care poate oferi clienților săi o gamă largă de produse de înaltă calitate, ale celor mai importante branduri de cafea și snacks de pe piață.

Gama de produse selecționate pentru ofertele noastre este una dintre cele mai variate, potrivită pentru diferite tipuri de locații. Personalizăm oferta pentru fiecare client în parte.

Colaborarea cu IPC Vending însemnă servicii de calitate la prețuri competitive.

BENEFICII

SECURITATE ȘI CALITATE

Angajații companiei tale se pot bucura de produse proaspete la orice ora. Prin automatele de vending se asigură o distribuție a produselor în condiții de temperatură controlată și rețete prestabilite programabile.

EXPERTIZĂ ȘI INTERVENȚII

Echipa tehnică specializată a IPC Vending asigură un service rapid și prompt în cadrul locației dumneavoastră, pentru timpi cât mai reduși de întrerupere a furnizării serviciilor către angajații companiei.

DISTRIBUȚIE ÎN 15 JUDEȚE

Indiferent de localizarea companiei dumneavoastră, IPC Vending, prin rețeaua de distribuție dezvoltată pe rute zonale dedicate, vă oferă servicii de vending complete.

Varietate de snacks-uri traditionale

VARIETATE SNACKS-URI 

Tot ce ai nevoie

IPC Vending oferă o gamă variată de produse tip snacks. Cu siguranță le veți întâlni și pe cele preferate de dumneavoastră: chipsuri, covrigei, croissante, batoane de ciocolată, alune și multe altele. Toate produsele distribuite aparțin celor mai cunoscute branduri precum: 7 Days, Alka, Boromir, GUD, Mars, Bounty și multe altele.

Varietate de branduri sucuri

VARIETATE BĂUTURI RĂCORITOARE

Branduri pentru fiecare

Oferta noastră întâmpină cerințele clienților cu o gamă variată de băuturi carbogazoase și fără acid, precum și energizante. Produsele distribuite de IPC Vending aparțin celor mai cunoscute branduri de pe piață: Coca-Cola, Pepsi, Prigat, 7UP, Mirinda, Burn și multe altele.

Produse proprii IPC Vending

GAMĂ DE PRODUSE TIP SANDVIȘ ȘI PATISERIE  

Produse de calitate

IPC Vending propune o gamă de produse de tip sandviș și patiserie! Calitate înaltă, la prețuri competitive și produse savuroase pentru angajații dumneavoastră!

Aparate snacks&food IPC Vending

APARATE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Siguranță și calitate prin tehnologie modernă

IPC Vending pune accentul pe tehnologie și aduce în fața clienților săi aparate de ultimă generație, ce dau posibilitatea configurărilor multiple, flexibile, în funcție de necesitatea clienților.

Contactează echipa IPC Vending pentru mai multe detalii referitoare la produsele și serviciile de vending complete pe care le oferim.

IPC Vending furnizează

BRANDURILE TALE PREFERATE DE CAFEA

bottom of page