top of page
Sediul IPC Vending Timișoara
TERMENI ȘI CONDIȚII

Site-ul ipcvending.ro, denumit in continuare “www.ipcvending.ro”, este deținut și administrat de SC INDPRODCOM SRL, cu următoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 2118933, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J20/1909/1992, cu sediul in Sat Sântandrei, Oraș Simeria, nr. 1C, Hunedoara, Romania. E-mail: office@ipcvending.ro.

Navigarea pe site-ul www.ipcvending.ro și trimiterea de mesaje către echipa SC INDPRODCOM SRL echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor și condițiilor prezentate mai jos.

SC INDPRODCOM SRL își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și condițiile de utilizare, fără niciun fel de notificare în prealabil.

Drepturi de proprietate intelectuală

Continutul site-ului www.ipcvending.ro: imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, este integral proprietatea SC INDPRODCOM SRL și a furnizorilor săi și este aparat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acord a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Utilizarea pe site-ul www.ipcvending.ro a oricărui nume de marcă înregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă. SC INDPRODCOM SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi învinuită pentru pagubele aparute prin folosirea conținutului site-ului.

Garanții și exonerarea de răspundere

SC INDPRODCOM SRL nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari.

Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, SC INDPRODCOM SRL fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site.

SC INDPRODCOM SRL nu este răspunzător de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site si nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul www.ipcvending.ro, acestea fiind puse la dispoziție de către furnizori.

Informațiile incluse pe www.ipcvending.ro au caracter informativ și sunt puse la dispoziție cu bună credință, din surse pe care SC INDPRODCOM SRL le consideră de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice altă informație intră sub incidența Legii privind dreptul de autor și drepturile conexe, Utilizatorul este rugat să aducă acest fapt la cunoștința IPC Vending prin formularul de contact, pentru a putea fi luate măsurile legale necesare.

Orice link-uri către alte site-uri sunt oferite numai în scopul unei accesibilități sporite a informațiilor, iar SC INDPRODCOM SRL nu își asumă nici o responsabilitate sau răspundere pentru conținutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

Alte prevederi

Dacă una sau mai multe prevederi ale prezentului set de termeni și condiții de vânzare sunt în conflict cu oricare cerință legal aplicabilă, anumite prevederi nu vor fi aplicate și Părțile se vor strădui împreună să convină asupra unor noi prevederi care să respecte spiritul prevederilor inițiale.

In calitate de Utilizator prin folosirea site-ului www.ipcvending.ro declarați ca sunteți de acord în totalitate cu acest set de termeni și condiții.

Contactează-ne

Dacă aveți întrebări legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați.

 

Despre noi: Inner_about
bottom of page