top of page

2021 - Anul noilor retete de sandvisuri IPC Vending

Sandvișurile cele mai bune nu se realizează din întâmplare. Trebuie mereu să alegi elementele echilibrat: astfel pâinea potrivită va evidenția fiecare ingredient atent ales, încât fiecare mușcătură să ofere plăcerea unui gust deosebit.


Începând din Februarie 2021, clienții IPC Vending se vor putea bucura de noi rețete de sandvișuri și sortimente cunoscute îmbunătățite, în automatele de snacks&food ale companiei.


IPC Vending oferă în 2021 o lista de produse, realizate dupa rețetă proprie, mai variată, în care sandvișurile cu arome noi sunt principalele atracții.


Cele 3 noi sortimente care completează lista de produse IPC Vending, realizate după rețete proprii, sunt: Sandviș Bavarez, English Sandwich și Sandviș Pleșcavița. Aceste sortimente fac parte din gama premium de produse IPC Vending. Noile rețete prezintă combinații gustoase de ingrediente deosebite, inspirate din reșete internaționale de sandvișuri. Astfel vă veți bucura de jambon, cașcaval, șnițel gustos din pui și ardei copt, mix de carne de porc și vită, toate completate de sosuri inedite.


Paleta de sandvișuri oferită de IPC Vending, prin rețeaua de distribuție, în cadrul automatelor snacks&food, este prezentă în cele 15 județe în care compania oferă servicii complete de vending.





bottom of page