top of page
Pahar IPC Vending
Vending Machine Purchase
Aparate automate coffee&hot drinks
Pahare IPC Vending - varietate băuturi

COFFEE&HOT DRINKS

Un spațiu de lucru modern nu este complet fără un coffee corner.

IPC Vending, prin aparate de vending moderne și produse profesionale, oferă posibilitatea de a servi angajaților companiei tale o varietate de tipuri de cafea și băuturi calde.

Espresso, cappuccino sau latte? Indiferent de preferințele angajaților, IPC Vending le vine în întâmpinare! 

 

BENEFICII

MOMENTE DE ENERGIE

Momentele de energie pentru creșterea productivității angajaților companiei tale sunt importante. Oferă la orice oră, posibilitatea de a se energiza pentru a fi eficienți pe tot parcursul programului de lucru.

ZONE DEDICATE RECREERII

Echipa ta va avea posibilitatea de a rămâne în incinta spațiului de recreere din cadrul companiei, pentru a servi o cafea de calitate și o gustare savuroasă.

DISTRIBUȚIE MULTIBRAND

Prin parteneriatele cu cele mai importante branduri profesionale - Doncafe, Amigo, Jacobs, angajații companiei se pot bucura de cafeaua preferată și de o varietate de produse, indiferent de oră și locul de desfășurare a activității.

SERVICII

IPC Vending îmbină serviciile de distribuție coffee&snacks cu tehnologia de ultimă oră pentru o ofertă completă.
Un singur partener care poate oferi clienților săi servicii complete de vending.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Pentru fiecare client în parte este posibilă realizarea unei oferte personalizate de tipuri de aparate care să satisfacă necesitatea companiei dumneavoastră – de la aparate table top ce utilizează cafea boabe sau capsule, la aparate automate de vending ce pot oferi peste 4000 de selecții/lună.

Aparate coffee&hot drinks IPC Vending

DISTRIBUȚIE EFICIENTĂ PRIN
RUTE DEDICATE

Prin parteneriatele cu cele mai importante branduri profesionale, putem oferi o varietate de produse de calitate, preferate de angajații companiei tale. IPC Vending va personaliza și eficientiza vizitele de aprovizionare ale aparatelor pentru a corespunde necesităților specifice fiecărui client.

masini distributie cafea.jpg

EXPERTIZĂ TEHNICĂ ȘI INTERVENȚII RAPIDE

Echipa tehnică specializată a IPC Vending asigură un service rapid și prompt, 7 zile/săptămână, în cadrul locației dumneavoastră, pentru timpi cât mai reduși de întrerupere a furnizării serviciilor.
Echipa de customer support asigură o comunicare cât mai rapidă, prin linii dedicate fiecărui județ.

Tehnic IPC Vending

Contactează echipa IPC Vending pentru a afla mai multe detalii despre serviciile de distribuție și soluțiile complete de vending pe care le oferim.

SERVICII DE CALITATE ȘI ASISTENȚĂ

De la realizarea unei oferte personalizate de produse și prețuri competitive, până la eficientizarea serviciilor de distribuție, echipa IPC Vending va fi alături de compania dumneavoastră. IPC Vending asigură asistență pe tot parcursul colaborării.

IPC Vending îmbină serviciile de distribuție coffee&hot drinks cu cele de snacks&food pentru o ofertă completă.

Și cum unei cafelei de calitate i se potrivește perfect un croissant savuros, a fost creată gama de produse de patiserie a IPC Vending.

Raftul IPC Vending - header
Patiserie Raft IPC Vending - croissant
Patiserie Raft IPC Vending - making of
Raft IPC Vending

RAFTUL
IPC VENDING

bottom of page